De ce să salvezi grilele pe GinaMed pentru un studiu mai eficient

Te-ai întrebat vreodată cum ai putea face sesiunile de grile mai eficiente și mai bine organizate? La GinaMed, ai posibilitatea de a salva grilele pe care le rezolvi, utilizând diferite scheme de culori, pentru a te putea întoarce la ele cu ușurință. Această funcție îți permite să organizezi și să revizuiești grilele lucrate într-un mod mai structurat, transformând modul în care te pregătești pentru examenul de admitere.

1. Utilizează o schemă de culori

Utilizarea unei scheme de culori este o metodă vizuală eficientă pentru a organiza și prioritiza informațiile. De exemplu, poți folosi culoarea galben pentru a marca grilele care necesită memorarea detaliilor specifice, cum ar fi anumite valori. Utilizează culoarea roșie pentru a evidenția întrebările care te-au provocat sau care necesită o înțelegere mai profundă și la care vrei să mai revii ulterior. Această metodă de codificare prin culori nu numai că îți va simplifica navigarea prin materialul de studiu, dar va facilita și o revizuire rapidă a informațiilor critice, permițându-ți să te pregătești mai eficient pentru examenul de admitere.

2. Cum să salvezi o grilă

Este simplu. În timp ce lucrezi la o grilă, dă click pe cele trei puncte din dreapta sus a grilei și apasă „Salvează”. Apoi, folosind culorile, poți să organizezi grilele conform necesităților tale de studiu.

 

3. Accesarea grilelor salvate

Grilele salvate le poți accesa ușor din secțiunea Grile Salvate a platformei, unde sunt organizate clar și eficient. Aici, poți vedea toate grilele pe care le-ai marcat și reveni la ele ori de câte ori ai nevoie, fără a pierde timp căutând prin materialele vaste de studiu.

Salvarea grilelor cu ajutorul schemelor de culori nu este doar o modalitate de a-ți ușura munca; este o strategie care îți transformă întregul proces de pregătire, făcându-l mai intuitiv și adaptat stilului tău de învățare. Încearcă această funcție și vei vedea cum sesiunile tale de studiu devin mai productive și mai puțin stresante.

Am creat GinaMed cu scopul de a te sprijini în drumul tău spre medicină. Utilizând aceste instrumente, îți vei îmbunătăți semnificativ performanța la grile și, implicit, șansele de succes la examenul de admitere. Sunt aici pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele, așa că nu ezita să folosești toate resursele pe care ți le pun la dispoziție.

Cu drag,

Gina

Mereu ai visat să studiezi la UMF

E timpul să devină realitate