Admitere Medicină UMF Cluj-Napoca 2024

Fii la curent cu toate informațiile disponibile despre examenul de admitere la medicină organizat în 2024 de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Subiecte Simulare Admitere Medicină Cluj-Napoca 2024

Calendar Simulare Admitere Medicină Cluj-Napoca 2024

În 2024, simularea examenului de admitere la UMF Cluj-Napoca va fi pe:

  • 18 mai

Află mai multe detalii despre simularea la UMF Cluj-Napoca, accesând platforma dedicată organizării acestora.

Bibliografia Examenului de Admitere la UMF Cluj-Napoca 2024

Bibliografia pentru concursul de admitere, valabilă pentru anul 2024, este:

  • BIOLOGIE: Krumhardt B, Alcamo IE: Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină. Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, 2022
  • CHIMIE: 1. Chimie, manual pentru clasa a IX-a, autori: Sanda Fătu, Cornelia Grecescu, Veronica David, Editura Bic All, Copyright 2013. 2. Chimie, manual pentru clasa a X-a, autori: Luminiţa Vlădescu, Corneliu Tărăbăşanu-Mihăilă, Luminiţa Irinel Doicin, Editura Grup Editorial Art, Copyright 2010. 3. Chimie C1, manual pentru clasa a XI-a, autori: Luminiţa Vlădescu, Irinel Adriana Badea, Luminiţa Irinel Doicin, Editura Grup Editorial Art, Copyright.

Decoperă tematica examenului de admitere organizat în 2024 de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Calendarul Admiterii la UMF Cluj-Napoca în 2024

În 2024, înscrierile vor începe la data de 1 iulie. Examenul de admitere va avea loc în data de 21 iulie 2024. Vezi aici care este calendarul admiterii în 2024 la UMF Cluj-Napoca.

Metodologia Admiterii la UMF Cluj-Napoca în 2024

La programele de studii Medicină şi Medicină dentară, teza de concurs va conţine întrebări din tematica de biologie și chimie (35 întrebări biologie și 15 întrebări chimie). Pentru programul de studii Farmacie, teza de concurs conţine 50 întrebări din tematica de biologie vegetală sau chimie organică sau chimie anorganică.

Citește aici toate informațiile din metodologia publicată de UMF Cluj-Napoca, în baza căreia va fi organizat examenul de admitere la UMF Cluj-Napoca în 2024.

Subiecte Admitere Medicină Cluj-Napoca 2024

Știai că pe platforma GinaMed poți rezolva GRATUIT Admiterile și Simulările de la Cluj-Napoca date anii anteriori la medicină?

Admitere Medicină Cluj-Napoca 2023

Află aici toate detaliile despre examenul de admitere la medicină organizat în 2023 de Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Explorează Site-ul oficial dedicat admiterii

Explorează pagina oficială dedicată admiterii organizate în 2024 de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.