Admiterea la Medicină: Transformarea spre Succes

Am întrebat candidații „Cum s-a îmbunătățit pregătirea ta pentru admiterea la medicină de când ai început să folosești GinaMed?”

Sute de răspunsuri au venit și iată câteva dintre ele.

„Am plecat pe drumul admiterii la 31 de ani cu 0 cunoștințe și noțiuni în domeniu cu o lună de zile înainte de examen. Dacă nu ar fi existat platforma GinaMed, nu cred că aș fi reușit. Personal, cel mai mult m-au ajutat live-urile, deoarece neavând noțiunile de bază, oricând am avut vreo întrebare sau nelămurire, întotdeauna mi s-a răspuns cu răbdare, detalii și explicații logice pe înțelesul tuturor.”

Cătălin, Cluj-Napoca, 2023

„M-a ajutat foarte mult faptul că am avut acces la subiectele din anii trecuți. Și conceptul de forum mi s-a părut folositor. Așa am putut să învăț de la ceilalți cum să gândesc grilele.”

Beatrice, București, 2023

„Când nu înțelegeam anumite lucruri mereu intram pe canalul YouTube GinaMed și mă ajuta nu doar să înțeleg, ci să și rețin.

Arabela, Iași, 2023

„Rezolvatul grilelor a devenit mult mai facil, lejer si rapid. Plus, contul de Instagram care m-a ținut în priză chiar și când luam pauze.”

Giorgiana, Iași, 2023

„Platforma m-a ajutat foarte mult. Mereu când eram plecată, mai lucram câte puțin pe site, uneori chiar si când ieșeam în oraș și mă plictiseam/mă simțeam vinovată că lucrez, intram și mai lucram grile. M-a ajutat să transform lucrarea grilelor într-un joc. Nu mă mai jucam prostii pe telefon când mă plictiseam, ci lucram grile.”

Andra-Gabriela, București, 2023

„M-a ajutat foarte mult platforma, mai ales grilele. Este foarte bine structurată, ai la dispoziție toate materialele de care ai nevoie și cu atât mai mult, te face să înveți din plăcere, nu din obligație.

Roxana, Sibiu, 2023

„Când treceam prin Corint, aveam deseori deschis și cursul de pe site-ul tău, sau când nu înțelegeam ceva, intram repede pe telefon și căutam prin cursurile tale. Este foarte accesibil, iar grilele sunt făcute pentru a înțelege materia, nu pentru a o toci. Ai depus atât de multă muncă și se vede. Mulțumesc.”

Ionela, București, 2023

„Eu pentru biologie am folosit numai platforma GinaMed în loc de manual, pentru că mi s-a părut mult mai bine structurată și desenele color și explicate au fost un real ajutor.”

Ioana, Craiova, 2023

„M-au ajutat cursurile de pe YouTube, mai ales! Erau foarte bine structurate, puteam intra și viziona exact bucățica de lecție pe care nu o înțelegeam și erau foarte multe asocieri logice care m-au făcut să rețin informații esențiale!”

Maria, Iași, 2023

„Sincer, m-aș fi pierdut total prin Barron’s fără platforma GinaMed. Informațiile sunt organizate foarte bine, mai clar și mai vizibil. Eu personal mă bazez mult și pe memorie vizuală și Barrons-ul nu m-ar fi putut ajuta cu așa ceva.”

Adriana, Iași, 2023

„Materia de pe platformă este foarte bine și frumos structurată, desenele sunt mai clare decât în manual (plus că sunt și colorate și mi-au rămas mai ușor în minte). De fiecare dată când voiam să găsesc o anumită informație apăsam CTRL+F și găseam informația în câteva secunde, comparativ cu câteva minute în manualul Barron’s. Mii de mulțumiri și felicitări pentru munca depusă în realizarea acestei platforme! Am reușit fără meditații, cu platforma dumneavoastră și cu ajutorul internetului să îmi asigur un loc bugetar.”

Vasile, Cluj-Napoca, 2023

„Chiar au fost de mare ajutor video-urile și cursurile tale. De exemplu, în una dintre întâlnirile recapitulative, ai precizat de ligamentul falciform pe care nu îl observasem pe desen, iar la admitere a picat o grilă cu această noțiune. Dacă am mai avut neclarități, m-am uitat peste cursurile tale de pe YT și chiar am reușit să înțeleg acele noțiuni. Ai o voce foarte calmă și ești foarte răbdătoare, ceea ce pentru mine a fost un plus, mai ales că făceai și corelații cu celelalte capitole sau cu noțiuni generale. De asemenea, faptul că toate simulările sunt pe platformă, face ca repetatul să fie mult mai ușor și eficient.”

Sofia, Iași, 2023

„Platforma GinaMed m-a ajutat în mare măsură, pentru că materia a fost la mâna mea oricând și oriunde, și când aveam vreun dubiu, imediat intram pe GinaMed 😍”

Iulian, Târgu Mureș, 2023

„Meditațiile m-au ajutat extraordinar de mult, dovadă fiind nota maximă la admitere. Cu ajutorul Ginei o să ajungeți unde vă doriți.
Andrei Horgot, Iași 2022, admis la Medicină Generală

„Consider că platforma GinaMed m-a ajutat să îmi pot atinge scopul, prin utilitatea materialelor scrise, dar mai ales explicațiile și imaginile foarte bune.”

Maria Karina, Cluj-Napoca, 2023

„Am descoperit platforma GinaMed cu o săptămână înainte de examen, când nu mai știam încotro să apuc să recapitulez materia, iar rezolvarea grilelor pe bandă rulantă s-a dovedit a fi cea mai eficientă metodă. Statistica rezolvării grilelor mi-a menținut motivația aprinsă până în ultima zi, întrucât pentru un răspuns greșit voiam să compensez măcar cu două corecte pentru a-mi ridica scorul […] Mulțumesc, GinaMed!”

Teodora, Târgu Mureș, 2023

„GinaMed m-a ajutat extrem de mult. De fiecare dată când începeam un nou capitol vizualizam un videoclip și devenea mai ușor de procesat informația.”

Roxana, Iași, 2023

„Grilele de pe GinaMed m-au ajutat enorm de mult să-mi fixez materia, iar cursurile, datorită răbdării Ginei de a ne arăta tot felul de desene și de a ne explica pe înțelesul nostru, mi-au ridicat ceața de pe ochi.”

Alexandra, Iași, 2023

Când nu aveam chef să învăț propriu zis, dădeam play la un video de-al tău și repetam ceea ce ziceai tu, astfel fixam materia.”

Alicia, Iași, 2023

„Platforma m-a ajutat mai ales pentru că erau momente când nu mai puteam face grile de oboseală sau pur și simplu monotonie, dar aveam tableta cu aplicația, mă puneam în pat și parcă îmi venea cheful să fac grile în plus! 🙂 ”

Simona, Timișoara, 2023

„Pentru timpul pe care l-am putut dedica procesului de învățare, cred că platforma GinaMed m-a ajutat foarte mult. Nu numai platforma, ci toate resursele pe care le pui la dispoziție. E totul foarte bine structurat, usor de accesat de oriunde. În mașină ascultam de câte ori aveam ocazia lecțiile de pe Youtube, am făcut grile pe telefon în tren etc.”

Ileana, București, 2023

„Modul în care ați structurat grilele este genius!! Să ai posibilitatea să faci simulări din trecut și admiteri, sau grile doar dintr-un curs versus din toată cartea :)) Oh, și unele grile care au răspunsul sub, cu citat, sunt wow! Să nu uit de statistica pe cursuri, istoricul și diagramele cu procent și număr – sunteți extraordinari. Nici nu mai vorbesc despre opțiunea de „Search” căreia sigur o să îi duc lipsa și eu :)) Nu știu câți au menționat deja, dar faptul că este accesibil site-ul tuturor elevilor este superb. Vă mulțumesc mult, creșteți o nouă generație de mici doctorași 😛 și probabil muuuulte alte generații în continuare.”

Ioana, Iași, 2023

„M-a ajutat enorm… am descoperit-o destul de târziu, dar am lucrat și am profitat de ea cât de mult am putut. Am început să lucrez pe GinaMed la sfârșitul lui mai și am făcut până la admitere 8000 de grile :)) ”

Clara, București, 2023

„Cu siguranță GinaMed m-a ajutat să intru la buget la facultatea dorită. Nu am participat la meditații, dar cursurile mi-au fost de ajutor când nu eram acasă și doream să mai recitesc câte o lecție. Funcția „Căutare” a platformei mi-a fost de asemenea foarte utilă în timp ce rezolvam grile deoarece am putut găsi imediat informațiile de care aveam nevoie.”

Alissia Nicoleta, Cluj-Napoca, 2023

Nu aș fi reușit fără platforma GinaMed, scriu asta cu ochii în lacrimi și ți-o datorez ție, Gina.”
Patricia Popa, Târgu Mureș 2023, admisă la Medicină Generală

„M-a ajutat mult, deoarece am făcut foarte multe grile pe ea. Îmi era foarte ușor să o utilizez, chiar și când eram în deplasare, tot făceam grile datorită acesteia. Când am găsit-o prima oară nu-mi venea să cred că în sfârșit am găsit pe un site gratuit grile pe care să le pot face.”

Aurora, București, 2023

„Chiar m-a ajutat super mult site-ul web și live-urile de pe YouTube, mai ales momentele în care nu mai puteam să citesc singură, îmi deschideam laptop-ul și îți ascultam explicațiile și așa am mai aflat și lucruri noi. Oricum, eu personal îți mulțumesc pentru efortul depus, căci lecțiile online mi-au fost foarte utile, mai ales pentru că eu nu am făcut pregătire la nici o materie pt examen și tot am reușit să intru 🙂 ”

Ștefania, Iași, 2023

„M-au ajutat enorm. GinaMed a fost o completare pentru munca mea și m-a ajutat să descopăr detalii la care singură nu aș fi putut ajunge.”

Daria, Iași, 2023

„Meditațiile GinaMed m-au ajutat să descopăr ce înseamnă cu adevărat un profesor dedicat, care să știe exact ce să puncteze și când.”

Raisa, București, 2023

„Consider că meditațiile GinaMed mi-au fost de mare ajutor, deoarece Gina este o persoană foarte deschisă, răbdătoare și doritoare spre a te ajuta și astfel simt că am acumulat foarte multe informații care m-au ajutat să îmi îmbogățesc cunoștințele și să obțin un punctaj mare.”

Iulia, Craiova, 2023

Seria „La cafea cu Gina”, în care puteam să mă regăsesc în aceeași situație cu alte persoane și câteodată să vezi că nu ești singurul pe lumea aceasta care trece prin lucruri complicate, te ajută foarte mult. Meditațiile săptămânale în care se asigura că toată lumea a înțeles și toate acele explicații repetate și de 10 ori dacă era cazul, toate detaliile pe care cu siguranță nu le-aș fi observat, toate acestea au contribuit la rezultatul meu și sunt pe deplin și mereu recunoscătoare că am cunoscut-o pe Gina.”

Alexa Lorena Maria, Iași, 2023

Am preluat de la Gina motivație, organizare și seriozitate și faptul că mereu a spus lucrurilor pe nume m-a ajutat să am o viziune obiectivă asupra mea.”

Tania-Patricia, Cluj-Napoca,2023

„M-au ajutat mult cursurile cu imaginile colorate. În felul aceasta, nu a trebuit să îmi mai fac eu notițe la absolut tot.”

Andreea, Iași, 2023

„Platforma m-am ajutat enooorm de mult. Faptul că m-am apucat serios de învățat în ultimele luni și că parcurgeam cursurile + făcut grile a fost un ajutor imens. Când te-am găsit am zis că nu îmi venea să cred că platforma este gratuită. Chiar mi-am dat interesul să învăț pe cât timp posibil mi-a mai rămas în ultimele 2 luni de dinainte de admitere. Cel mai mult mi-a plăcut modul liniștit în care explici și parcurgi lecțiile.

Johanna, Oradea, 2023

„Meditațiile m-au ajutat să înțeleg mai bine anumite aspecte pe care de unul singur nu cred că le-aș fi înțeles la fel de bine.”

Alexandru, București, 2023

„Meditațiile cu Gina și cu ajutorul lui Dumnezeu au făcut totul, când am început nu aveam deloc o gândire logică sau rapidă. Acum simt că sunt capabilă să întrec orice așteptare.

Livia, Iași, 2023

„Chiar dacă am picat, consider că meditațiile m-au ajutat în a avea o șansă în acest domeniu. Experiența a fost una unică, interactivă și diferită de școala normală, ceea ce m-a facut să îmi placă biologia.”

Rareș-Gabriel, București,2023

„Pe parcursul meditațiilor, am avut un plan complex de învățat și mi-au fost explicate multe detalii importante și esențiale pentru a înțelege unele grile.”

Daniel, Iași, 2023

„Platforma GinaMed mi-a uşurat munca vizibil, e super ușor de folosit, de oriunde și cea mai tare chestie este explicația de după fiecare grilă.”
Livia, Iași 2022, admisă la Medicină generală

M-au ajutat și meditațiile, dar și platforma, precum și videoclipurile de pe YouTube sau postările de pe Instagram și Facebook! Vă sunt veșnic recunoscătoare pentru tot ajutorul pe care mi l-ați oferit! Nici nu am cuvinte să îmi exprim aprecierea pe care o am față de dumneavoastră și toate eforturile pe care le depuneți pentru a ajuta copiii sa își îndeplinească visul!”

Laura, Cluj-Napoca, 2023

„Gina are o răbdare admirabilă și totodată felul în care detaliază cursurile prin cunoștințe proprii este de-a dreptul impresionant! Chestiile grele le explică mereu simplificate, fapt pentru care am urmărit-o încă de la începuturi până în momentul de față, când am devenit și eu studentă la buget și mă număr printre primii admiși. GinaMed, admir tot ceea ce faci pentru noi și felul în care o faci, mulțumesc pentru tot și îți doresc mult succes în continuare, ai toată susținerea mea!!”

Gabriella, Cluj-Napoca, 2023

„Platforma GinaMed m-a ajutat foarte mult în ultimele 2 luni de când am descoperit-o să recapitulez materia la bio. Mi-a plăcut faptul că materia e structurată într-o manieră în care să fie mai ușor de înțeles pentru toți. Recomand platforma tuturor celor care vor să intre la medicină și voi da share platformei și altora.”

Matteo, Iași, 2023

„Platforma m-a ajutat foarte mult în rezolvarea grilelor într-un mod rapid, astfel încât să pot rezolva cât mai multe într-un timp cât mai scurt. Chiar dacă punctajul nu a fost cel mai mare, mi-a fost de ajuns pentru un loc la buget!! Mulțumesc GinaMed pentru tot!!!!!❤️ ”

Mihaela, București, 2023

„Meditațiile cu Gina m-au ajutat enorm să înțeleg materia, să învăț mai ușor. A fost aproape de fiecare dată când aveam nevoie de a clarifica anumite aspecte, când aveam nevoie de un sfat. Gina este o persoană minunată și calmă, iar meditațiile cu ea au fost mereu o plăcere.”

Oana, Iași, 2023

„Platforma m-a ajutat deoarece deși am făcut pregătire, atunci când repetam și nu îmi mai aduceam aminte anumite detalii sau nu înțelegeam anumite procese, mă uitam la videoclipurile cu materia explicată și mă ajutau să-mi clarific informațiile. Îți mulțumesc mult pentru tot sprijinul moral acordat înainte de prima simulare de la Iași, chiar m-ai încurajat și m-ai motivat și chiar m-a surprins că ai ținut minte că dau admitere și mi-ai scris.”

Sofia, Iași, 2023

„Meditațiile m-au ajutat enorm de mult. Gina este o meditatoare super răbdătoare și înțelegătoare care m-a ajutat să nu omit absolut niciun detaliu și să pun grilele pe prim plan.”

Valentin, Iași, 2023

„Diversitatea grilelor m-a ajutat să înțeleg toate noțiunile din manual. Faptul că variantele erau amestecate și nu puteam să folosesc regula de complement multiplu de la București a fost important deoarece mi-am îmbunătățit considerabil atenția. Existența statisticii m-a motivat să fiu atent și să răspund corect la cât mai multe grile. Nu în ultimul rând, opțiunea de „Căutare” mi s-a părut foarte folositoare pentru a găsi rapid informații despre o anumită noțiune. Numărul mare de grile rezolvate m-a ajutat să fac conexiuni între capitole și să înțeleg mai ușor unele lucruri.”

David, București, 2023

„Îmi place cum e structurată materia în cursuri, mi se pare că unele fraze din Barron’s sunt simplificate pentru a înțelege mai ușor, iar pe lângă cursuri m-au ajutat mult grilele și faptul că am găsit în platformă admiteri și simulări pe care le-am putut rezolva, primind și rezultatul la finalul rezolvării.”

Bianca-Maria, Târgu Mureș, 2023

„M-a ajutat foarte mult platforma GinaMed de unde am lucrat cele mai multe grile, live-urile de pe YouTube de asemenea au fost foarte bine primite, îți mulțumesc enorm pentru tot efortul depus pentru noi. Gina, cu siguranță ai un merit în reușita tuturor!! ❤️”

Denisa-Gabriela, Iași, 2023

„Nu cred ca luam 5,20 la bio din 6 dacă nu găseam platforma GinaMed. Este totul foarte bine explicat și m-a luminat în multe privințe în legatură cu materia pe care nu am înțeles-o din manual. De asemenea, explicația trece direct la subiect, ceea ce o face mai ușor de înțeles. Apreciez ceea ce faci!”

Anamaria, Timișoara, 2023

„Doar datorită cursurilor GinaMed am reușit să înțeleg mai bine materia și să fac conexiuni logice. Îți mulțumesc extrem de mult, Gina, cu ajutorul platformei am reușit să învăț aproape toată materia în doar o lună. Sunt extrem de recunoscătoare că te-am găsit!!!”

Andreea, Timișoara, 2023

„Am început să învăț cu 2 luni înainte de examen (mai exact, am citit să mă familiarizez cu materia) și am învățat efectiv în regim de admitere 20 de zile și am intrat la Radiologie și Imagistică, acolo unde am dorit. Asta spune multe. Vreau să subliniez ajutorul platformei, a cursurilor și a grilelor. A fost o decizie de ultim moment, nu am avut nici măcar bazele terminologiei medicale, nu mai povestim de noțiuni de fiziologie și anatomie. UN MARE MULȚUMESC!!!!”

Andrei, Cluj-Napoca, 2023

0
Utilizatori
0
Grile rezolvate
0
Postări pe forum

Mereu ai visat să studiezi la UMF

E timpul să devină realitate