Grile Admitere Medicină

Rezolvă gratuit grile din Biologie și Chimie pentru admiterea la medicină. GinaMed îți oferă o selecție de grile concepute conform bibliografiei de examen la medicină, fie că te pregătești din Barron’s sau Corint.

Rezolvă admiterile din anii trecuți!

Ai acces gratuit la subiecte de la admiteri și simulări din anii trecuți, atât din Biologie cât și din Chimie. Indiferent de orașul în care vrei să studiezi, descoperă subiectele de la universitățile de medicină din București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, Brașov, Oradea, Sibiu, Craiova și multe altele. De la admiterile din 2010 până la cele mai recente din 2023, platforma GinaMed îți oferă toate resursele necesare pentru o pregătire completă. Rezolvă acum o colecție vastă de examene și simulări din anii anteriori, perfecte pentru pregătirea ta!

Grile Biologie Barron's

Rezolvă online grile de Biologie din manualul Barron’s, inclus în bibliografia de examen a următoarelor centre universitare: Cluj-Napoca, Iași, Târgu-Mureș, Constanța, Craiova, Timișoara.

Grile Biologie Corint

Rezolvă online grile de Biologie din manualul Corint, inclus în bibliografia de examen a următoarelor centre universitare: București, Brașov, Galați, Oradea, Sibiu.

Grile Chimie

Rezolvă online grile de Chimie Organică date la admiterile și simulările din anii trecuți la următoarele centre universitare: București, Cluj-Napoca, Iași.

Avantajele rezolvării grilelor GinaMed

INTEGRAREA GRILĂ-CURS

Ai bifat o variantă care ai crezut că este corectă, dar s-a dovedit a fi greșită? Testele grilă din platforma GinaMed sunt integrate cu bibliografia! Astfel, vei primi justificarea răspunsului atunci când alegi o variantă incorectă, iar soluția grilei te va trimite la pasajul corespunzător din curs.

STATISTICA REZOLVĂRII GRILELOR

Rezolvând grile în platforma GinaMed, îți poți monitoriza și autoevalua performanțele cu ajutorul statisticii personalizate. Acest instrument intuitiv îți reflectă progresul pe măsură ce parcurgi materia, astfel încât să îți poți ajusta strategia de învățare în funcție de necesități.

DISCUTAREA GRILELOR COMPLEXE

Ai întâlnit o grilă pe care nu o înțelegi sau ai o nelămurire în legătură cu materia? Alătură-te comunității GinaMed pe Forum pentru discuții privind grilele complexe și orice aspecte legate de admiterea la Universitățile de Medicină și Farmacie din România.

PERSONALIZAREA GRILELOR

Platforma GinaMed îți oferă opțiunea de a rezolva un număr nelimitat de grile din admiterile și simulările date în anii trecuți, grile generate continuu din toată materia sau doar din anumite capitole alese de tine.

ORIUNDE, ORICÂND

Poți rezolva un număr nelimitat de grile pentru admiterea la medicină în platforma GinaMed, oriunde ai fi și oricând ai timp pe care vrei să îl valorifici. Ai nevoie doar de un dispozitiv de tip smartphone, tabletă sau calculator și conexiune la internet.

SIMULĂRI GINAMED

Vrei să rezolvi teste grilă în condiții de examen? Cu Simulările GinaMed, poți simula experiența unui examen real rezolvând grile din Biologie (Barron’s sau Corint) ce urmează stilul și gradul de dificultate ale fiecărui centru universitar. Cronometrează-ți timpul, vezi unde te încradrezi în clasament și analizează statistica astfel încât să îți ajustezi strategia de învățare, pregătindu-te cât mai bine pentru provocarea admiterii la medicină.

Ce oferă GinaMed?

Platforma GinaMed pune la dispoziție gratuit toate instrumentele necesare pregătirii candidaților pentru examenul de admitere la Universitățile de Medicină și Farmacie din România.

CURSURI

Biologie și Chimie
Integrare grilă-curs

GRILE

Biologie și Chimie
Generare continuă

SIMULĂRI

Create după modelul fiecărui centru universitar

MEDITAȚII

Ședințe Online
Aprofundarea materiei

FORUM

Comunitatea perfectă pentru răspunsuri și discuții

CĂUTARE

Identifică instant orice informație din curs

0
Utilizatori
0
Grile rezolvate
0
Postări pe forum

Mereu ai visat să studiezi la UMF

E timpul să devină realitate