Simulări Admitere Medicină

Testează-ți cunoștințele cu Simulări pentru admiterea la medicină! Platforma GinaMed îți oferă o selecție de simulări online cu grile din biologie (Barron’s sau Corint) ce urmează stilul, bibliografia și gradul de dificultate ale fiecărui centru universitar.

Avantajele participării la Simulările GinaMed

OPORTUNITATEA DE AUTOEVALUARE

Cu Simulările GinaMed, ai oportunitatea unică de a evalua nivelul actual al cunoștințelor tale. Aceasta îți permite să identifici cu precizie punctele slabe și să te concentrezi pe îmbunătățirea lor în cadrul pregătirii tale pentru examenul de admitere la medicină.

CLASAMENTUL PERFORMANȚEI TALE

Participând la Simulările GinaMed, nu îți evaluezi doar nivelul de cunoștințe! Performanța ta va fi încadrată în clasamentul final al tuturor participanților, oferindu-ți o perspectivă clară asupra progresului tău și a nivelului tău de cunoștințe în raport cu al altor candidați.

STATISTICA PROCENTUALĂ

Simulările din platforma GinaMed îți oferă o statistică procentuală detaliată a nivelului de informații pe care le deții din fiecare curs. Astfel, în urma parcurgerii oricărei simulări, această analiză îți arată capitolele pe care le stăpânești bine și pe cele pe care ar trebui să le mai aprofundezi.

ORIUNDE, ORICÂND

Alege momentul și locul potrivite pentru tine pentru a simula experiența examenului de admitere la medicină! Poți alege să rezolvi simulările atunci când te simți cel mai pregătit și motivat, fie că este în confortul propriei case, într-un spațiu de studiu liniștit sau în timpul călătoriilor. Pentru a rezolva simulările GinaMed ai nevoie doar de un dispozitiv de tip smartphone, tabletă sau calculator și conexiune la internet.

CRONOMETRAREA TIMPULUI

Vrei să rezolvi teste grilă în condiții de examen? Cu Simulările GinaMed, îți poți cronometra timpul pentru a beneficia de o experiență cât mai apropiată de condițiile examenului de admitere la medicină. Află cât de eficient poți rezolva grile și exersează gestionarea timpului, pregătindu-te pentru atmosfera examenului real de admitere.

Colecția de Simulări GinaMed

GinaMed îți oferă o selecție de Simulări online pentru examenul de admitere, alcătuite din grile din Biologie (Barron’s sau Corint), atent concepute în concordanță cu bibliografia de examen. Aceste simulări sunt special create pentru a urma stilul și gradul de dificultate specific fiecărui centru universitar, asigurându-ți astfel pregătirea corespunzătoare atingerii succesului în cadrul admiterii la facultatea de medicină aleasă.

Simulări Biologie Barron's

Rezolvă online Simulări cu grile din Biologie concepute după manualul Barron’s, inclus în bibliografia de examen a următoarelor centre universitare: Cluj-Napoca, Iași, Târgu-Mureș, Constanța, Craiova, Timișoara.

Simulări Biologie Corint

Rezolvă online Simulări cu grile din Biologie concepute după manualul Corint, inclus în bibliografia de examen a următoarelor centre universitare: București, Brașov, Galați, Oradea, Sibiu.

Ce oferă GinaMed?

Platforma GinaMed pune la dispoziție gratuit toate instrumentele necesare pregătirii candidaților pentru examenul de admitere la Universitățile de Medicină și Farmacie din România.

CURSURI

Biologie și Chimie
Integrare grilă-curs

GRILE

Biologie și Chimie
Generare continuă

SIMULĂRI

Create după modelul fiecărui centru universitar

MEDITAȚII

Ședințe Online
Aprofundarea materiei

FORUM

Comunitatea perfectă pentru răspunsuri și discuții

CĂUTARE

Identifică instant orice informație din curs

0
Utilizatori
0
Grile rezolvate
0
Postări pe forum

Mereu ai visat să studiezi la UMF

E timpul să devină realitate