Cine este în spatele GinaMed?

Sunt Gina de la GinaMed.

Experiența personală m-a determinat să investesc tot bagajul de cunoștințe acumulat în ceea ce astăzi se numește platforma educațională GinaMed.

Scopul platformei este de a facilita succesul candidaților la examenul de admitere la Universitățile de Medicină și Farmacie din România.

Cine este Gina?

Sunt doctor în științe farmaceutice, fost asistent universitar și actual freelancer în educație. Mă dedic formării de viitori studenți bine pregătiți, care își ating potențialul maxim în ziua examenului de admitere. Pentru a îndeplini acest scop pentru cât mai multă lume, am creat această platformă ce pune la dispoziție gratuit uneltele necesare.

Activitate profesională

În 2012 am absolvit Colegiul Național „Petru Rareș” din Piatra-Neamț, profil Matematică-Informatică. Încă din clasa a VII-a am descoperit pasiunea mea pentru Chimie și Biologie care m-a făcut să particip la olimpiade și la finalul liceului să aleg să studiez mai departe la Facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București. Promovarea examenului de admitere cu cel mai mare punctaj (98 de puncte) mi-a confirmat pasiunea și mi-a dat încredere că am ales să studiez ceea ce îmi place.

Pe parcursul celor 5 ani de facultate (2012 – 2017), în paralel cu procesul de învățământ, m-am dedicat și activității de voluntariat, ajungând ca în perioada 2016 – 2017 să fiu Președintele Societății Studenților în Farmacie București (SSFB). A fost o experiență unică, în urma căreia am învățat enorm de multe lucruri despre munca în echipă, organizarea unui proiect, atenția la detalii, strategii pe termen lung, colaborarea cu profesoriilucrul cu oamenii și multe altele, pentru care sunt recunoscătoare. Astfel, toată experiență personală și profesională acumulată în cursul facultății, m-a determinat să o valorific în lucrul cu studenții și în documentarea unei teze de doctorat, la care am început să lucrez imediat după examenul de licență și acordarea titlului de farmacist.

Parcursul meu din perioada 2017 – 2021 a cuprins activitatea de documentare și cercetare în laboratoare pentru subiectul tezei de doctorat, funcția de asistent universitar pe perioadă determinată în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București și funcția de farmacist rezident pe specialitatea de Laborator farmaceutic. Astfel, timp de 4 ani, ca urmare a lucrului cu studenții, m-am perfecționat în ceea ce înseamnă activitatea didactică de predare, ușurarea procesului de învățare, identificarea unor metode alternative de a te face înțeles ca și profesor. Toate acestea au venit în completarea experienței de cercetare dobândite, concluzionată prin publicarea de articole științifice în cursul doctoratului și susținerea Tezei de doctorat din septembrie 2021, care a fost încununată prin acordarea titlului de doctor în științe farmaceutice.

Au rămas lucruri nespuse? Hai să vorbim!