Teste Admitere Medicină

Bine ai venit pe pagina dedicată pregătirii tale pentru examenul de admitere la facultatea de medicină! Aici găsești resurse esențiale pentru o pregătire eficientă și detaliată.

Rezolvă subiectele de admitere la medicină din anii trecuți

Ai acces gratuit la subiecte de la admiteri și simulări din anii trecuți, atât din Biologie cât și din Chimie. Indiferent de orașul în care vrei să studiezi, descoperă subiectele de la universitățile de medicină din București, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, Brașov, Oradea, Sibiu, Craiova și multe altele. De la admiterile din 2010 până la cele mai recente din 2023, platforma GinaMed îți oferă toate resursele necesare pentru o pregătire completă. Rezolvă acum o colecție vastă de examene și simulări din anii anteriori, perfecte pentru pregătirea ta!

Rezolvă teste personalizate pentru admiterea la medicină

Încearcă acum generatorul de teste GinaMed și personalizează-ți testele în funcție de nevoile tale specifice de învățare. Cu ajutorul acestei facilități, poți acoperi diverse capitole de studiu, selecta tipul de grile și nivelul lor de dificultate, precum și timpul de rezolvare a testului, pentru a te obișnui cu atmosfera de examen.

Testează-ți cunoștințele cu Simulările GinaMed pentru admiterea la medicină

GinaMed îți oferă o selecție de Simulări online pentru examenul de admitere, alcătuite din grile din Biologie (Barron’s sau Corint), atent concepute în concordanță cu bibliografia de examen. Aceste simulări sunt special create pentru a urma stilul și gradul de dificultate specific fiecărui centru universitar, asigurându-ți astfel pregătirea corespunzătoare atingerii succesului în cadrul admiterii la facultatea de medicină aleasă. Simulările sunt un instrument excelent pentru a te familiariza cu formatul examenului de admitere la medicină și pentru a-ți evalua performanțele în condiții similare cu cele reale.