Meditații Admitere Medicină

Eu, Gina, fondatoarea GinaMed, ofer meditații online pentru examenul de admitere la medicină. Indiferent de centrul universitar pentru care candidezi, poți alege meditațiile la Biologie (Barron’s sau Corint) sau cele la Chimie Organică. Sunt aici să te ghidez spre succes la examenul de admitere!

De ce să alegi meditațiile cu Gina?

Sunt farmacist specialist, doctor în științe farmaceutice și fost asistent universitar în cadrul Univeristății de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București. Din 2018 îmi aduc contribuția în formarea viitorilor profesioniști în domeniul sănătății. Doar prin platforma GinaMed am reușit să ajut peste 200 de candidați la medicină.

Pasiunea pentru activitatea didactică am descoperit-o în ultimul an de studenție, atunci când am fost Președinte al Societății Studenților în Farmacie București (SSFB), în perioada 2016 – 2017.

Îndrăznește să aplici la meditații cu mine, iar eu mă voi asigura de îndeplinirea visului tău: acela de a fi student la medicină!

Experiența meditațiilor cu Gina

„Meditațiile m-au ajutat foarte mult, deoarece pe lângă faptul că mă țineau în priză și motivată să învăț în fiecare săptămână, se punea accent și foarte mult pe detalii și poate lucruri pe care nu le observasem înainte. Mediul e unul foarte prietenos la orele de pregătire și toate discuțiile pe care le aveam îmi rămâneau în minte și mă ajutau la grile. De asemenea, Gina este un super om, mereu receptivă când ai nevoie de ea și te ajută la orice grilă sau nelămurire.”

Clara, Cluj-Napoca 2023
Admisă la Medicină Generală

Meditațiile m-au ajutat extraordinar de mult, dovadă fiind nota maximă la admitere. Cu ajutorul Ginei o să ajungeți unde vă doriți.”

Andrei Horgot, Iași 2022
Admis la Medicină Generală

„Sesiunile de meditații se concentrau asupra înțelegerii logice. Am admirat înclinația pedagogică a Ginei și considerabilul interes față de elev.”

Crina Mihai, Iași 2022
Admisă la Medicină Generală

„Meditațiile săptămânale în care se asigura că toată lumea a înțeles și toate acele explicații repetate și de 10 ori dacă era cazul, toate detaliile pe care cu siguranță nu le-aș fi observat, toate acestea au contribuit la rezultatul meu și sunt pe deplin și mereu recunoscătoare că am cunoscut-o pe Gina.”

Lorena, Iași 2023
Admisă la Medicină Generală

Organizarea și seriozitatea sunt calitățile care o descriu cel mai bine pe Gina. Mereu face planuri și liste și niciodată nu s-a pus problema de a amâna meditația chiar dacă s-a confruntat cu unele situații neprevăzute cu care ne confruntăm fiecare, de altfel. Acest aspect mi-a plăcut și m-a ajutat enorm pentru că am fost și eu mult mai organizată.

Meditațiile GinaMed m-au ajutat mult să obțin acest punctaj și nu doar atât. Am învățat foarte logic totul și am reușit să fac multe conexiuni. Normal că și nota obținută la admitere este importantă, dar din punctul meu de vedere cel mai mult contează baza formată cu ajutorul Ginei.”

Patricia, Cluj-Napoca 2023
Admisă la Medicină Generală

Sunt gândite cu scopul de a fi admis la medicină

PARTICULARIZAREA PE CENTRUL UNIVERSITAR

Dincolo de abordarea biologiei umane separat, conform celor două bibliografii, Barron’s și Corint, în pregătirea ta mă voi axa și pe particularitățile centrului universitar pentru care vrei să optezi. Totodată, voi adapta metodele de predare în funcție de stilul tău de învățare și mă voi asigura că ai parte de o înțelegere profundă a materiei. Împreună, vom explora detaliile anatomiei umane, vom diseca fiecare concept neclar și vom rezolva grile de examen complexe pentru a te pregăti în mod corespunzător.

RĂSPUNSURI CLARE LA ÎNTREBĂRI COMPLEXE

Meditațiile online sunt o oportunitate excelentă pentru a elimina orice neclarități sau întrebări pe care le ai. Îmi poți pune întrebări și obține răspunsuri precise și detaliate. Nu există nicio întrebare prea complicată sau prea simplă, deoarece scopul meu este să te ajut să înțelegi pe deplin fiecare aspect al materiei și să înlăturăm orice urmă de confuzie.

MONITORIZAREA PROGRESULUI TĂU

Cu ajutorul meditațiilor online, prin intermediul meu îți vei putea urmări progresul într-un mod sistematic. Vom lucra împreună pentru a stabili obiective clare de învățare și vom evalua constant evoluția ta. Vei avea o perspectivă clară asupra a ceea ce ai învățat și a ariilor asupra cărora trebuie să te concentrezi. Această transparență în privința progresului tău îți va da încredere în propriile tale abilități.

SUPORT ȘI COLABORARE​

Ai oportunitatea de a face parte din comunitatea GinaMed, în care poți cunoaște elevi care îți împărtășesc visul. Ține legătura cu colegii de meditații sau intră pe forumul GinaMed, unde puteți discuta subiectele dificile, învăța din experiențele celorlalți și colabora în rezolvarea grilelor complexe. Este o șansă de a-ți cunoaște viitorii colegi de facultate și de a te simți susținut în drumul tău către admiterea la medicină.

ORIUNDE AI FI, AI ȘANSA SĂ TE PREGĂTEȘTI CU MINE

Meditațiile online îți permit să înveți de oriunde te afli având acces la cei mai buni profesori. Participă la sesiunile de meditații din confortul propriei case, fără a fi nevoit să te deplasezi la o locație fizică și învățând în funcție de propriul ritm și disponibilitate.

Explorează meditațiile GRATUITE

Hai pe canalul YouTube GinaMed, unde ai acces la întâlniri LIVE gratuite în care găsești explicații pentru lecțiile de biologie umană din Barron’s și Corint, răspunsuri la întrebările tale și posibilitatea de a rezolva împreună grile. Pentru a nu rata nicio oportunitate de învățare și interacțiune, te încurajez să urmărești Calendarul LIVE-urilor GinaMed și să te abonezi la canalul YouTube GinaMed.

Ce oferă GinaMed?

Platforma GinaMed pune la dispoziție gratuit toate instrumentele necesare pregătirii candidaților pentru examenul de admitere la Universitățile de Medicină și Farmacie din România.

CURSURI

Biologie și Chimie
Integrare grilă-curs

GRILE

Biologie și Chimie
Generare continuă

SIMULĂRI

Create după modelul fiecărui centru universitar

MEDITAȚII

Ședințe Online
Aprofundarea materiei

FORUM

Comunitatea perfectă pentru răspunsuri și discuții

CĂUTARE

Identifică instant orice informație din curs

0
Utilizatori
0
Grile rezolvate
0
Postări pe forum

Mereu ai visat să studiezi la UMF

E timpul să devină realitate