Cursuri Admitere Medicină

Învață Biologie (Barron’s sau Corint) și Chimie Organică pentru admiterea la medicină cu GinaMed! Accesează gratuit bibliografia esențială pentru reușita ta la medicină, disponibilă în format scris și sesiuni audio-video pe YouTube.

Cursuri Biologie Barron's

Parcurge online cursurile de Biologie în format scris pe platforma GinaMed sau urmărește seria de LIVE-uri din Barron’s pe canalul de YouTube GinaMed.

Manualul Barron’s se regăsește în bibliografia următoarelor centre universitare: Cluj-Napoca, Iași, Târgu-Mureș, Constanța, Craiova, Timișoara.

Cursuri Biologie Corint

Parcurge online cursurile de Biologie în format scris pe platforma GinaMed sau urmărește seria de LIVE-uri din Corint pe canalul de YouTube GinaMed.

Manualul Corint se regăsește în bibliografia următoarelor centre universitare: București, Brașov, Galați, Oradea, Sibiu.

Cursuri Chimie Organică

Parcurge online cursurile de Chimie Organică disponibile în format scris pe platforma GinaMed.

Cursurile sunt concepute după manualul de Chimie pentru clasa a X-a de la editura Art și manualul de Chimie pentru clasa a XI-a de la editura LVS Crepuscul.

De ce să înveți din cursurile GinaMed?

CREATE CU GÂNDUL SĂ FII ADMIS LA MEDICINĂ

De la structura lor pe baza bibliografiei esențiale, până la actualizările constante și integrarea de resurse complementare, fiecare aspect al cursurilor GinaMed este proiectat cu scopul de a-ți facilita drumul către succes la admiterea la medicină. Platforma GinaMed îți pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a te pregăti în mod eficient și a concura pentru un loc în rândul viitorilor studenți la medicină.

CURSURI EXPLICATE LIVE

Canalul de YouTube GinaMed îți pune la dispoziție întreaga colecție de cursuri în format video, cu explicații suplimentare, punctarea detaliilor care contează, recapitulări și sesiuni de rezolvare a grilelor din capitolele parcurse.

CAUTĂ ORICE INFORMAȚIE INSTANT

Economisește timp prețios folosind funcția „Caută” pentru a căuta cuvinte cheie sau concepte specifice din cursurile platformei GinaMed, optimizându-ți astfel procesul de învățare. Cu ajutorul acestei funcții, poți să găsești rapid și ușor informațiile de care ai nevoie în cursurile GinaMed.

INTEGRARE GRILĂ-CURS

Ai bifat o variantă care ai crezut că e corectă, dar s-a dovedit a fi greșită? Testele grilă din platforma GinaMed sunt integrate cu bibliografia! Astfel, vei primi justificarea răspunsului atunci când alegi o variantă incorectă, iar soluția grilei te va trimite la pasajul corespunzător din curs.

ORIUNDE, ORICÂND

De câte ori te-ai gândit la o noțiune și ai fost nesigur pe tine, dar nu aveai manualul la îndemână să verifici?
Cu ajutorul oricărui dispozitiv, ai acces la cursurile GinaMed în orice moment și de oriunde te-ai afla. Elimină barierele de timp și locație din procesul tău de învățare!

Program LIVE YouTube

Pentru a nu rata nicio oportunitate de învățare și interacțiune, te încurajez să urmărești Calendarul LIVE-urilor GinaMed și să te abonezi la canalul YouTube GinaMed. Acolo vei găsi seriile de LIVE-uri explicative din fiecare capitol Corint și Barron’s, precum și alte serii cu conținut educațional.

Ce oferă GinaMed?

Platforma GinaMed pune la dispoziție gratuit toate instrumentele necesare pregătirii candidaților pentru examenul de admitere la Universitățile de Medicină și Farmacie din România.

CURSURI

Biologie și Chimie
Integrare grilă-curs

GRILE

Biologie și Chimie
Generare continuă

SIMULĂRI

Create după modelul fiecărui centru universitar

MEDITAȚII

Ședințe Online
Aprofundarea materiei

FORUM

Comunitatea perfectă pentru răspunsuri și discuții

CĂUTARE

Identifică instant orice informație din curs

0
Utilizatori
0
Grile rezolvate
0
Postări pe forum

Mereu ai visat să studiezi la UMF

E timpul să devină realitate