Contact

Bine ai venit pe pagina de Contact a platformei GinaMed! Sunt aici pentru tine, pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri ai legate de platformă și pentru a-ți oferi sprijinul necesar în procesul tău de învățare. Aici vei găsi un formular de contact și link-uri către rețelele mele de socializare, astfel încât să poți intra în legătură directă cu mine.

Experiența ta pe platforma GinaMed este o prioritate pentru mine, și vreau să mă asigur că ai tot ce îți trebuie pentru a-ți atinge obiectivele în pregătirea ta pentru admiterea la medicină.

Cum mă poți contacta?

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE CONTACT

Folosește formularul de contact de mai jos pentru a-mi trimite un mesaj direct. Contactează-mă și permite-mi să te ajut să îți atingi potențialul maxim în pregătirea ta pentru examenul de admitere la medicină!

HAI PE REȚELE DE SOCIALIZARE!

Este esențial să păstrăm legătura! Urmărește-mă pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu noutățile și toate resursele educaționale oferite de platforma GinaMed. Alătură-te comunității GinaMed de pe Instagram și urmărește dozele de informație, motivație și încredere și hai să ne întâlnim LIVE pe canalul YouTube GinaMed!

ALĂTURĂ-TE COMUNITĂȚII GINAMED

Dacă ai întrebări mai complexe sau vrei să discuți cu alți membri ai comunității GinaMed, poți să accesezi Forumul GinaMed. Aici, poți să împărtășești experiențele tale, să soluționezi împreună cu alți membri diverse grile și probleme și să beneficiezi de colectivitatea noastră educativă.

Ce oferă GinaMed?

Platforma GinaMed pune la dispoziție gratuit toate instrumentele necesare pregătirii candidaților pentru examenul de admitere la Universitățile de Medicină și Farmacie din România.

CURSURI

Biologie și Chimie
Integrare grilă-curs

GRILE

Biologie și Chimie
Generare continuă

SIMULĂRI

Create după modelul fiecărui centru universitar

MEDITAȚII

Ședințe Online
Aprofundarea materiei

FORUM

Comunitatea perfectă pentru răspunsuri și discuții

CĂUTARE

Identifică instant orice informație din curs

0
Utilizatori
0
Grile rezolvate
0
Postări pe forum

Mereu ai visat să studiezi la UMF

E timpul să devină realitate