Termeni și condiții

Mulțumesc pentru că folosești site-ul și platforma GinaMed!

Parcurgerea acestui document trebuie făcută cu atenție, iar în cazul care ai întrebări, plângeri sau ai nevoie de alte informații, te rog să mă contactezi la: contact@ginamed.ro.

Date de contact: LUPAȘCU GINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CUI 48745914, adresă sediu social: Piața Ștefan cel Mare, Nr. 2, Bl. C1, Parter-extindere, Piatra Neamț, Județ Neamț.

Documentul redă condițiile sub care site-ul https://ginamed.ro, denumit în continuare “site-ul”, platforma https://platform.ginamed.ro, denumită în continuare “platforma” și forumul https://forum.ginamed.ro, denumit în continuare „forum”, pot fi folosite. Prin utilizarea lor confirmi că ești de acord cu Termenii și condițiile prezentate în continuare. În caz contrar, te rog să nu mai utilizezi site-ul și platforma.

Cine poate folosi serviciile GinaMed

Serviciile GinaMed pot fi folosite doar dacă ești de acord cu Termenii și Condițiile prezentate. Contul de utilizator nu poate fi creat fără acordul tău și pentru care trebuie să furnizezi informații corecte și complete (adresă de email sau datele contului de Facebook sau datele contului Google), la care se pot adăuga: nume, prenume, număr de telefon. De asemenea, ești de acord că vei crea, accesa și utiliza un singur cont de utilizator și nu vei da acces la acesta unei părți terțe. 

Datele cu caracter personal

În conformitate cu prevederile legale, mă asigur de stocarea în siguranță, protecția și confidențialitatea datelor cu caracter personal, fără a oferi informații unor părți terțe. Implicit, prin navigarea pe site, utilizarea serviciilor GinaMed și comunicarea cu mine prin intermediul oricărui canal (email, telefon, rețele de socializare, formularul de contact), confirmi prelucrarea datelor cu caracter personal și ești totodată de acord cu utilizarea lor în scop de publicitate sau marketing. Dezacordul privind cele menționate anterior atrage după sine rugămintea de a înceta utilizarea site-ului, forumului și platformei GinaMed.

De asemenea, prin module cookie sau alte tehnologii similare există posibilitatea de a colecta informații privind: adresa IP, locația, navigatorul de internet, paginile web accesate pe site. Informații cu privire la colectarea datelor sunt detaliate în politica de confidențialitate.

Pentru a putea folosi forumul GinaMed trebuie să deții un cont în platformă și să furnizezi un nume de utilizator public.

Orice întrebare sau nelămurire cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, o poți direcționa la adresa: contact@ginamed.ro.

Licența ta

În baza conținutului acestor Termeni și condiții, îți este atribuită o licență limitată, personală, netransferabilă și revocabilă de a utiliza serviciile GinaMed. Acestea sunt doar pentru uz personal, fără scopuri comerciale. Este important de reținut că prin folosirea serviciilor GinaMed nu ți se atribuie drept de proprietate asupra serviciilor oferite, a conținutului accesat sau drept de proprietate intelectuală.

Oferte de conținut

GinaMed oferă cursuri, grile, simulări și meditații cu scopul de a pregăti utilizatorul pentru admiterea la Universitățile de Medicină și Farmacie din România. Din dorința de a oferi cele mai relevante informații, există uneori riscul să se strecoare eventuale greșeli care pot fi semnalate de utilizator prin raportare. În acest fel, site-ul, forumul și platforma își rezervă dreptul de a anula, modifica, reprograma orice oferte de conținut.

Plata

Anumite servicii puse la dispoziție de GinaMed necesită achiziționarea lor. Prețul poate fi actualizat sau modificat în orice moment, înlocuind prețul anterior. Prețul corespunzător momentului plasării comenzii este cel care se aplică.

Modalitatea de plată: online cu cardul bancar prin NETOPIA Payments. Datele privind cardul cu care se face achiziția sunt prelucrate de furnizorul de servicii de plată (procesator de plăți) NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12763/2020, cod unic de înregistrare RO43131360, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, 020335. Informațiile financiare sensibile, precum numărul cardului de plată nu sunt transmise platformei GinaMed, ci direct furnizorului de plată.

În cazul în care procesarea plății nu poate fi efectuată din motive independente de GinaMed (conexiune la internet afectată, card expirat, fonduri insuficiente pe card), nu îți voi putea furniza serviciul GinaMed pe care intenționezi să îl achiziționezi. Ca alternativă, poți încerca din nou plata cu cardul după un scurt interval de timp sau utilizând un card valid.

Simulări GinaMed

Conținutul simulărilor GinaMed reprezintă proprietatea intelectuală a GinaMed. Utilizatorii nu au dreptul de a le descărca, modifica, copia, distribui sau vinde. GinaMed nu își asumă responsabilitatea pentru corectitudinea grilelor propuse. În cazul în care există greșeli, acestea pot fi raportate direct din platformă prin accesarea butonului „?” din dreapta întrebării sau printr-un e-mail la contact@ginamed.ro. În cazul în care anumite subiecte din simulările GinaMed sunt greșite, contravaloarea costului simulării nu va fi returnată. Achiziționarea unei simulări se poate face doar o singură dată. 

Înaintea rezolvării simulărilor GinaMed este necesar să îți alegi un nume de utilizator care va fi public, fiind afișat în clasamentul final.

Subscripția GinaMed Plus

Prin achiziționarea unei subscripții GinaMed Plus, aceasta se va reînnoi automat o dată la 30 de zile, dacă nu o dezactivezi cel târziu cu 48 de ore înainte de finalul perioadei curente. Anularea reînnoirii automate sau gestionarea abonamentului se poate face din pargina de profil.

Politica de livrare a serviciilor

Livrarea serviciilor GinaMed (simulări GinaMed, subscripția GinaMed Plus) se inițiază imediat după confirmarea plății efectuate de utilizator prin furnizorul de servicii de plată. Livrarea serviciilor se realizează exclusiv online.

Politica de anulare comandă

GinaMed poate anula comanda efectuată de către client, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

– neacceptarea de către banca emitentă a cardului clientului a tranzacției online;

– invalidarea tranzacției online de către procesatorul de plăți agreat de GinaMed;

– datele furnizate de către client pe platformă sunt incomplete și/sau incorecte.

Politica de return

La GinaMed, mă străduiesc să ofer servicii de cea mai bună calitate și să mă asigur că tu, ca și client, ești mulțumit de serviciile pe care le primești. Știu, însă, că pot apărea situații în care ai putea dori să returnezi un serviciu. Citește mai multe despre condițiile de retur aici.

Feedback

Sugestiile, ideile, comentariile sau alte recomandări ce privesc serviciile GinaMed sunt încurajate. Acestea pot fi trimise prin pagina de Contact sau la adresa: contact@ginamed.ro. Odată cu trimiterea feedback-ului confirmi că ești de acord cu utilizarea feedback-ului fără nicio restricție sau compensație pentru tine.

Modificări

Îmi rezerv dreptul de a efectua modificări ale Termenilor și condițiilor ori de câte ori este nevoie. Acestea vor intra în vigoare imediat după notificare, care va fi făcută prin publicare pe site și/sau notificare pe email.

Ultima actualizare: 29.01.2024