Admitere Medicină UMF Iași 2024

Fii la curent cu toate informațiile disponibile despre examenul de admitere la medicină organizat în 2024 de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Simulare Examen Admitere Medicină Iași 2024

În 2024, vor fi organizate două sesiuni de simulare a examenului de admitere la UMF Iași pe:

  • 10 martie
  • 12 mai

Află mai multe detalii despre simulări accesând platforma dedicată organizării acestora.

Bibliografia Examenului de Admitere la UMF Iași 2024

Bibliografia pentru concursul de admitere, valabilă pentru anul 2024, este:

  • BIOLOGIE: Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină. Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie
    Târgu Mureș, 2022
  • CHIMIE: 1. Luminița Vlădescu, Corneliu Tărăbășanu-Mihăilă, Luminița Irinel Doicin. Chimie – manual pentru clasa a X-a, Grup Editorial Art, 2010. 2. Elena Alexandrescu, Viorica Zaharia, Mariana Nedelcu. Chimie C1, clasa XI, Editura
    LVS Crepuscul, 2006.
  • FIZICĂ: 1. Constantin Mantea, Mihaela Garabet. Fizica – Manual pentru clasa a IX-a. Editura All, toate edițiile apărute până în prezent. 2. Seryl Talpalaru, Dorel Haralamb, Constantin Corega, Gabriel O. Negrea, Constantin Rus. Fizica – Manual pentru clasa a X-a, Editura Polirom, toate edițiile apărute până în prezent

Decoperă tematica examenului de admitere organizat în 2024 de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Metodologia Admiterii la UMF Iași în 2024

Înscrierile pentru examenul de admitere la medicină vor avea loc exclusiv on-line, prin completarea unui formular tip, accesând plaforma dedicată concursului de admitere, conform calendarului Concursului de admitere. Dosarul de concurs va conține documentele necesare scanate, iar acestea vor fi depuse în secțiuni specifice din platforma dedicată concursului de admitere.

Citește aici toate informațiile din metodologia publicată de UMF Iași, în baza căreia va fi organizat examenul de admitere la UMF Iași în 2024.

Subiecte Admitere Medicină Iași 2024

Știai că pe platforma GinaMed poți rezolva GRATUIT Admiterile și Simulările de la Iași date în anii anteriori la medicină?

Admitere Medicină Iași 2023

Află aici toate detaliile despre examenul de admitere la medicină organizat în 2023 de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Calendarul Admiterii la UMF Iași în 2024

Încă nu sunt informații disponibile despre acest subiect. Rămâi la curent cu noutățile urmărind GinaMed pe Instagram!

Explorează Site-ul oficial dedicat admiterii

Încă nu sunt informații disponibile despre acest subiect. Rămâi la curent cu noutățile urmărind GinaMed pe Instagram!